Logo Mitella

WelkomCursussenTipsNieuwsFoto'sContactLinks

Cursussen

Basiscursus Eerste Hulp

Tijdens de cursus Eerste Hulp behandelen we o.a. de volgende onderwerpen:Ongeluk

• De 5 belangrijke punten
  • De vitale functies (hersenfunctie, ademhaling en bloedsomloop)
  • Stoornissen in de vitale functies
  • Plaatselijk letsel (wonden, kneuzingen, botbreuken)
  • Warmteletsels (o.a. brandwonden) en koudeletsels (o.a. onderkoeling)
  • Vergiftigingen
  • Verband- en hulpmiddelen
  • Reanimatie en bediening AED

De cursus wordt afgesloten met een toets. Het diploma Eerste Hulp is tot twee jaar na afgiftedatum geldig. Om uw diploma geldig te laten blijven dient u elk jaar de herhalingscursus te volgen. Ook de herhalingscursus kunt u bij ons volgen.

Aantal lessen : 10 avonden
Tijden : 20.00 - 22.00 uur
Cursusdata : 21 en 28 september 2017
5, 12 en 19 oktober 2017
2, 16, 23 en 30 november 2017
7 december 2017. Op de laatste avond wordt de toets afgenomen.
Cursuslocatie : Verenigingengebouw Disneyland, Lentestraat 34, Driemond (Amsterdam Zuid-Oost)

Groepsgrootte : minimaal 5 - maximaal 15 personen. De minimumleeftijd is 15 jaar.
Prijs : € 199,-- (incl. lesmateriaal, examen)
Tip: EHBO-cursussen worden door veel zorgverzekeraars (deels) vergoed. Vraag dit na bij uw zorgverzekeraar.

Herhalingslessen Eerste Hulp

Tijdens de herhalingscursus Eerste Hulp behandelen we o.a. de volgende onderwerpen:

• alle punten uit de basiscursus Eerste Hulp
  • een lezing over een actueel onderwerp
Aantal lessen : 8 lessen
Tijden : 20.00 - 22.00 uur
Cursusdata : 19 en 26 september 2017
3, 10, 17 en 31 oktober 2017
7 en 14 november 2017
Groepsgrootte : minimaal 10 - maximaal 20 personen. De minimumleeftijd is 15 jaar.
Prijs : € 65,-- (incl. € 10,-- contributie, incl. lesmateriaal)

Basiscursus Eerste Hulp aan KinderenGeschaafd been

Tijdens de basiscursus Eerste Hulp aan Kinderen behandelen we o.a. de volgende onderwerpen, die specifiek gericht zijn op de hulpverlening aan kinderen:

• De 5 belangrijke punten
  • De vitale functies (hersenfunctie, ademhaling en bloedsomloop)
  • Stoornissen in de vitale functies
  • Plaatselijk letsel (wonden, kneuzingen, botbreuken)
  • Reanimatie en bediening AED

De cursus wordt afgesloten met een toets. Het diploma Eerste Hulp aan Kinderen is tot twee jaar na afgiftedatum geldig. Om uw diploma geldig te laten blijven dient u elk jaar de herhalingscursus te volgen. Ook de herhalingscursus kunt u bij ons volgen.

Voor scholen, kinderopvang etc. bestaat de mogelijkheid om - bij  voldoende belangstelling en in overleg met onze instructeurs - een in-house training in te plannen. Neem voor meer informatie contact met ons op via ehbo@ehbo-mitella.nl.

Aantal lessen : 5 lessen
Tijden : 19.30 - 22.00 uur
Cursusdata : 23 en 30 januari 2018
6, 13 en 20 februari 2018
Cursuslocatie : Driemond (Amsterdam Zuid-Oost) of Bussum

Groepsgrootte : minimaal 5 - maximaal 12 personen. De minimumleeftijd is 15 jaar.
Prijs : € 115,-- (incl. lesmateriaal)

Herhalingslessen Eerste Hulp aan Kinderen

Tijdens de herhalingscursus Eerste Hulp aan Kinderen behandelen we o.a. de volgende onderwerpen:

• Alle punten uit de basiscursus Eerste Hulp aan Kinderen
  • Overige actuele onderwerpen

Deelnemers die in het bezit zijn van een geldig Eerste Hulp diploma volgen slechts één avond de herhalingsles. Deelnemers die geen Eerste Hulp diploma volgen beide lessen.

Aantal lessen : 2 lessen
Tijden : in overleg
Cursusdata : Bent u op zoek naar een herhalingsles Eerste Hulp aan Kinderen, neem dan contact met ons op voor meer informatie.
Cursuslocatie : in overleg
Prijs : € 50,-- (incl. lesmateriaal)

Reanimatie / bediener AEDAED

Tijdens de cursus Reanimatie/bediener AED leert u:

• hoe u een AED gebruikt
  • hoe u moet reanimeren

De cursus wordt afgesloten met een toets. Het certificaat Reanimatie/bediener AED is tot twee jaar na afgiftedatum geldig. Om uw diploma geldig te laten blijven dient u elk jaar de herhalingscursus te volgen. Ook de herhalingscursus kunt u bij ons volgen.

Aantal lessen : 2 lessen
Cursus 1
Tijden : 13.30 - 16.00 uur
Cursusdata : 2 en 9 november 2017
Cursuslocatie : De Godelinde (Vivium Zorg), zaal "Huiskamer" (derde etage), Jozef Israelslaan 1, Bussum

Cursus 2
Tijden : 13.30 - 16.00 uur
Cursusdata : 16 en 23 november 2017

Groepsgrootte : minimaal 4 - maximaal 6 personen. De minimumleeftijd is 15 jaar.
Prijs : € 60,-- (incl. lesmateriaal)

Logo Facebook© E.H.V. Mitella