Logo Mitella

Eerste Hulp Vereniging

MITELLA

WelkomCursussenTipsNieuwsFoto'sContactLinks
 

Welkom

Als Eerste Hulp Vereniging Mitella houden wij ons inmiddels 80 jaar bezig met de opleiding tot Eerste Hulp Verlener (EHBO) en aanverwante opleidingen. Wij doen dit door jaarlijks cursussen te geven waarbij wij onze cursisten opleiden tot een eerste hulp verlener met een erkend diploma. Onze cursussen worden volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis door onze gediplomeerde instructeurs gegeven. Lees meer over Mitella .......

Waarom EHBO?

Weet u hoe te handelen bij ongelukken? Op school, op straat of in huis? Loopt u liever door bij een ongeluk of wilt u liever adequaat handelen?

Tijdens een Eerste Hulp opleiding leert u in een aantal lessen wat voor u de mogelijkheden zijn om te doen wat er gedaan moet worden bij de vele ongevallen die er in onze maatschappij plaatsvinden. Met een Eerste Hulp opleiding weet u hoe u verder lichamelijk letsel zo veel mogelijk kunt voorkomen.

Ook voor een BHV-er (bedrijfshulpverlener) is een EHBO opleiding een must. Tijdens uw BHV opleiding leert u wel hoe u moet handelen bij levensbedreigende situaties, maar wat u kunt doen bij bijvoorbeeld een botbreuk of ernstige snijwonden leert u alleen bij een volwaardige Eerste Hulp opleiding.

Waarom het Oranje Kruis?

Wij hebben voor het Oranje Kruis gekozen omdat zij met een onafhankelijke examencommissie werken en er zo voor zorgen dat de kwaliteit van onze lessen gegarandeerd wordt. En wist u dat u het Oranje Kruis diploma om kan zetten in een Rode Kruis certificaat, maar dat het andersom niet kan?

Voor wie?

 • BHV-ers (bedrijfshulpverleners)
  Weet wat u kunt doen als uw collega iets overkomt. Een EHBO-cursus is een mooie aanvulling op uw BHV-opleiding.
 • Ouders, docenten, gastouders en iedereen die met kinderen te maken heeft
  Kinderen hebben vaak kleine ongelukjes, zoals bloedneuzen, schaafwonden en verstuikingen.
 • Chauffeurs
  Op onze drukke wegen is het vaak raak. Hoe gaat u veilig om met verkeersslachtoffers?
 • Iedereen die geïnteresseerd is
  Ook u kunt getuige zijn van een (klein) ongeval. Dan wilt u toch adequaat kunnen handelen?
Verzwikte enkel
 
Logo Facebook© E.H.V. Mitella