Reanimatie / Bediener AED

Tijdens de cursus Reanimatie/bediener AED leert u:

• hoe u een AED gebruikt
  • hoe u moet reanimeren

De cursus wordt afgesloten met een examen. Het certificaat Reanimatie/bediener AED is tot twee jaar na afgiftedatum geldig. Om uw diploma geldig te laten blijven dient u elk jaar de herhalingscursus te volgen. Ook de herhalingscursus kunt u bij ons volgen.

Onze cursussen worden volgens de laatste richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad en het Oranje Kruis gegeven.

Cursus 1

Cursusdata2 en 30 oktober 2021
Tijden16.00 - 18.00 uur
CursuslocatieVerenigingengebouw Disneyland, Lentestraat 34, Driemond (Amsterdam Zuid-Oost)
Prijs€ 60,-- incl. lesmateriaal)
Tip: EHBO-cursussen worden door veel zorgverzekeraars (deels) vergoed. Vraag dit na bij uw zorgverzekeraar.

Cursus 2

Cursusdata13 en 27 november 2021
Tijden16.00 - 18.00 uur
CursuslocatieVerenigingengebouw Disneyland