Reanimatie / Bediener AED

Tijdens de cursus Reanimatie/bediener AED leert u:

• hoe u een AED gebruikt
  • hoe u moet reanimeren

Na afloop ontvangt u het certificaat Reanimatie/bediener AED van het Oranje Kruis. Het certificaat is tot twee jaar na afgiftedatum geldig. Om uw diploma geldig te laten blijven dient u elk jaar de herhalingscursus te volgen. Ook de herhalingscursus kunt u bij ons volgen.

Onze cursussen worden volgens de laatste richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad en het Oranje Kruis gegeven.

Aantal lessen2
CursusdataNieuwe data volgen. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Neem dan a.u.b. contact met ons op.
CursuslocatieVerenigingengebouw Disneyland
Lentestraat 34
1109 AT Driemond (Amsterdam Zuid-Oost)
Groepsgrootteminimaal 4 - maximaal 6 personen. De minimumleeftijd is 15 jaar.
Prijs€ 60,-- incl. lesmateriaal)
Tip: EHBO-cursussen worden door veel zorgverzekeraars (deels) vergoed. Vraag dit na bij uw zorgverzekeraar.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op ehbo@ehbo-mitella.nl

Herhalingslessen Reanimatie / Bediener AED

Tijdens de herhalingscursus Reanimatie/bediener AED komen alle punten uit de basiscursus Reanimatie/bediener AED nog een keer langs:

• hoe u een AED gebruikt
  • hoe u moet reanimeren

Cursus 1

Aantal lessen1
Cursusdata15 oktober 2022
Tijden16.00 - 18.00 uur
CursuslocatieVerenigingengebouw Disneyland, Lentestraat 34, Driemond (Amsterdam Zuid-Oost)
Groepsgrootteminimaal 4 - maximaal 6 personen. De minimumleeftijd is 15 jaar.
Prijs€ 45,-- incl. lesmateriaal)

Cursus 2

Aantal lessen1
Cursusdata22 oktober 2022 (vervalt)
Groepsgrootteminimaal 4 - maximaal 6 personen. De minimumleeftijd is 15 jaar.
Prijs€ 45,-- incl. lesmateriaal)

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op ehbo@ehbo-mitella.nl